tiistai 1. maaliskuuta 2016

Monot jalkaan ja ladulle!

Helmikuussa olemme saaneet nauttia ihanista pakkaspäivistä lasten kanssa. Liekki- ja Tuli-ryhmässä olemme käyneet lasten kanssa hiihtämässä pienissä porukoissa. Samalla tavalla kuin luistelureissuilla lapset huolehtivat itse omien välineidensä kuljettamisesta hiihtoladulle todella hienosti. Monelle lapselle hiihtokerta oli ensimmäinen ja oli hienoa nähdä, miten uuden asian oppimisesta oltiin innoissaan.  

Lapset osasivat hienosti itse purkaa sukset paketista ja ryhtyivät itse laittamaan suksia jalkaan. Aikuinen auttoi siteiden ja sauvojen laitossa. Välineiden laiton jälkeen lapset saivat lähteä hiihtämään ladulle kukin oman taitotasonsa mukaan. Lapset lähtivät todella rohkeasti kokeilemaan omia taitojaan ladulla. 


Välillä kaaduttiin, mutta se ei menoa haitannut. Ylös noustiin reippaasti omin avuin ja matkaa jatkettiin.  


"Hauskaa oli, ku hiihettii nii pitkälle." -Adina-


"Kivaa oli, ku kaatu ja sit noustii ylös ja jatkettii hiihtämistä." -Helga-

"Mie en tykkää hiihtämisestä ku mie en harrasta sitä." -Niilo-Hiihtoreissut kruunasi lämmin mehu, herkulliset keksit ja mukava yhdessäolo. 


Ladun varrella saimme kuulla muilta hiihtäjiltä paljon positiivista palautetta ja monet ihailivatkin sitä, miten jo pienet lapset on otettu mukaan ladulle. 

HYVÄ ME! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta :) Tervetuloa uudestaan!